TX4 R

Spesialutgave av La Sportivas ikonisk anmarsjskomodell TX 4, med klassiske, retro design elementer, bygget opp med resirkulerte materialer.

TX 4 R er en spesialutgave av La Sportivas ikonisk anmarsjskomodell TX 4, med klassiske, retro design elementer, bygget opp med resirkulerte materialer.

Modellen er preget med La Sportivas gamle logo og pløse med deres mytiske «Climbing on the Moon» slagord. Det klassiske designet gjenspeiles også fargevalget, der overdelen er designet med klassiske farger fra gullalderen innenfor klatring, som i motsetning til vanlig er navngitt på italiensk. Alt dette gjør skoen til en ekte hyllest til La Sportivas lange og innholdsrike historie.

TX 4 R er også en teknisk sko med overdel i robust, semsket skinn uten metaller. Den kommer med gummirandbeskyttelse rundt hele skoen laget med resirkulerte materialer og med tåbeskyttelse i front. Den kommer med mesh-fôr og tunge laget med resirkulerte materialer, og med mellomsåle i dempende injisert EVA (7 % resirkulert) med stabiliserende TPU-elementer i helpartiet. Lissesystemet er i likhet med La Sportivas andre anmarsjmodeller inspirert av det ikoniske lissesystemet fra den kjente klatreskomodellen Mythos. Der lissene er laget med 100 % resirkulerte materialer.

TX 4 R kommer med Ortholite Hybrid innersåle, laget med delvis resirkulerte materialer og er utstyrt med Vibram® MegaGrip undersåle for fantastisk grep på underlaget. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

Den kommer også med La Sportivas «Resole Platform» som legger til rette for resåling, som bidrar til å forlenge skoen levetid, som igjen reduserer negativ påvirkning på miljøet.

               


Teknisk info:
Vekt: 405 g
Ovedel: Semsket skinn uten metaller
Lining: Resirkulert mesh
Innersåle: Ortholite® Hybrid Approach 4mm
Mellomsåle: 7 % resirkulert injisert EVA
Undersåle: Vibram® MegaGrip
Størrelser: 37 – 47,5 (inkl. halvnr.)
Handlekurv