Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Approach » TX 2 Evo W’s

TX 2 Evo W’s

Den letteste skoen i La Sportivas Traverse X anmarsjserie med sålepakke som gjør det mulig å resåle skoen og laget med resirkulerte materialer for å minimerer negativ påvirkning på miljøet.

TX 2 Evo er den letteste skoen i La Sportivas Traverse X anmarsjserie, og tilfredsstiller alle krav til grep, beskyttelse, volum og vekt som kreves for tekniske anmarsjer og multi-pitch ruter. Den nye sålepakken gjør det mulig å resåle skoen, som bidrar til å forlenge skoens levetid, og bruken av resirkulerte materialer minimerer negativ påvirkning på miljøet.

TX 2 Evo: renew, reuse, resole

TX 2 Evo kommer med overdel i strikket stoff laget med resirkulert garn med ulik elastisitet, og kommer med PU-Tech Lite™ beskyttelse foran og bak. Den kommer med «non-slip» mesh fôr, og er uytstyrt med Ortholite® Hybrid Approach 4 mm innersåle, laget med delvis resirkulerte materialer. Skoen er utstyrt med C2 – Combo Cord™ som lar deg feste skoen sammen og feste de til selen, slik at du raskt kan bytte fra klatresko til anmarsj når du kommer til toppen av ruten.

Skoen kommer med La Sportivas patenterte Mythos Lacing System der snøringen går rundt hele skoen, slik at skoen låses presist på foten, og lissene er 100 % resirkulerte.

Mellomsålen består av delvis resirkulert, komprimert EVA med TPU kile i midten for stabilitet, og Resole Platform for enklere resåling av skoen. TX 2 Evo er utstyrt med Vibram® Idrogrip undersåle med «climbing zone» i front for enestående grep på underlaget.

               


Teknisk info:
Vekt: 275 g
Lining: Non-slip mesh
Innersåle: Ortholite® Hybrid Approach 4mm
Mellomsåle: Resirkulert komprimert EVA
Undersåle: Vibram® Idrogrip
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)

Handlekurv