Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Accessories » Stratos Mask

Stratos Mask

En beskyttende ansiktsmaske som ivaretar kravene til sikkerhet og hygiene, i tillegg til å være komfortabel å ha på seg.

La Sportiva Stratos Mask er en beskyttende ansiktsmaske utviklet under Covid-19 pandemiene. Masken ble utviklet etter en oppfordring fra den italienske stat som spurte blant annet La Sportiva om de kunne bidra til den overveldende etterspørselen etter personlig verneutstyr. La Sportiva ville bidra og resultatet er en unik beskyttelsesmaske som både ivaretar kravene til sikkerhet og hygiene, i tillegg til å være komfortabel å ha på seg.

Attention has been paid to comfort, stability, breathability and safety

Stratos Mask har en ergonomisk form og er bygget opp med 3D mesh for gode pusteegenskaper. Den fleksible rammen rundt i kombinasjon med Lycra® over nesen og kinnene sørger for enestående komfort. Masken kommer med Polygiene ViralOff antibakteriell behandling og et sertifisert, utagbart filter. Sikkerhetshullet på siden sørger for at man lett kan sjekke at filteret sitter korrekt plassert. Filteret stopper 99 % av bakterier og virus som kommer ut av munnen og er sertifisert etter EN ISO 14683:2019 standarden. Sammen med masken følger det med 30 filtre, og det er mulig å kjøpe en refillpakke ved behov.

Masken tilpasses enkelt med stroppene bak slik at den sitter perfekt på ansiktet. Den kommer i tre størrelser, slik at masken skal sitte mest mulig korrekt på ansiktet, og stoppe spredning av virus og bakterier. Masken er gjenbrukbar, takket være det utagbare filteret, og at den kan maskinvaskes på 40°.

Heldigvis har vi lagt pandemien bak oss og trenger ikke lenger å tenke på å bruke ansiktsmaske hver dag, men Stratos Mask er fortsatt et ypperlig tilbehør hvis du skal reise eller oppholde deg i et område hvor du kan være utsatt for smitte, eller oppholde deg på andre steder hvor du kan være utsatt, og ønsker ekstra beskyttelse.


Teknisk info:
Vekt: 20 g
Lining: 3D Mesh, Lycra® inserts
Sertifisering: EN ISO 14683:2019
Antall filtre som følger med: 30
Størrelser: S (Kids) – L

Størrelsesguide:
Størrelse: Høyde: Bredde: Anbefalt for:
S 12,5 cm 21 cm Barn (over 7 år)/Herre/Dame med smalere ansikt
M 13,5 cm 21,3 cm Herre/Dame
L 14,5 cm 21,5 cm Herre/Dame med bredere ansikt

Handlekurv