Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Hiking » Ultra Raptor II Mid GTX

Ultra Raptor II Mid GTX

Halvhøy Ultra Raptor for de som ønsker ekstra støtte rundt ankelleddet.

Ultra Raptor II i mid-variant. Alt du elsker med den originale Ultra Raptor – her utstyrt med et mykt skaft for de som ønsker ekstra støtte rundt ankelleddet.

Raptorize yourself, again

Ultra Raptor II Mid GTX tar med seg alle de samme egenskapene som turgåere over hele landet har lært seg å sette pris på med den originale Ultra Raptor. I tillegg til disse egenskapene kommer denne utgaven med et mykt skaft for de som ønsker mer støtte rundt ankelområdet. I likhet med den lave broren kommer Ultra Raptor II Mid GTX også i en Wide Fit-utgave for de som ønsker litt mer plass fremme i tåboksen.

Den utstyrt med overdel i slitesterk mesh med mikrofiberforsterkninger. Den ikoniske Mud Guard-en rundt skoen er selvsagt med, slik som på den lave, og det samme gjelder den kjente Toe Bumper-en i front.

Ultra Raptor II Mid GTX kommer med La Sportivas mykeste gummiblanding i undersålen, og den kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget. Den kommer med injisert EVA mellomsåle, med stabiliseringshel bak, for et dempet og stabilt tråkk.

Den kommer også med lisser i 100 % resirkulerte materialer, og Ortholite Hybrid Mountain Hiking innersåle, laget i delvis resirkulerte materialer.

                    


Teknisk info:
Vekt: 470 g
Lining: Gore-Tex® Extended Comfort
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Hiking 5 mm
Mellomsåle: Injisert EVA
Undersåle: La Sportiva FriXion® White
Størrelser: 38 – 49,5 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled lace
+ Ortholite® Hybrid Mountain Hiking footbed

Vekt I/A
Handlekurv