Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Approach » TX Guide Leather

TX Guide Leather

En anmarsjsko med tekniske egenskaper og utseende inspirert av klatreverden. En sko designet for fjellguider, og for de som ønsker et produkt med høy ytelse for anmarsj og lett klatring.

TX Guide Leather er en anmarsjsko i skinn, med tekniske og estetiske løsninger inspirert av klatreverden. Det er en sko som passer perfekt til fjellguider og for de som ser etter en sko med høy ytelse, som passer til tekniske anmarsjer og lett klatring i fjellet.

TX Guide Leather: be your guide.

TX Guide Leather er den mest tekniske skoen i La Sportivas TX-anmarsjserie. Med en perfekt kombinasjon av semsket skinn og Nubuck, er skoen både svært tilpasningsdyktig og slitesterk. Skoen er utviklet for tekniske anmarsjer og lett klatring, med fjellguider og andre fjellfolk i tankene, med fokus på høy ytelse, slitestyrke og en klatreorientert design. TX Guide Leather er en allsidig og lett sko som gir god beskyttelse, noe som gjør den til en perfekt sko for raske turer og tekniske anmarsjer. Skoens tekniske egenskaper er inspirert av La Sportivas klatresko, med asymmetrisk lissesystem, med «anti-rubbing»-løkker over tåboksen og «overlap»-tunge for maks støtte rundt foten. Den har en adaptiv passform og legger seg naturlig rundt foten som gir den maks ytelse, og at den tilpasser seg alle typer føtter, takket være elastisitet i skinnet.

Den har en presis skotupp, og en klatreinspirert kantbeskyttelse i lett PU-TECH Lite-materiale. Den kommer med dobbel, komprimert EVA mellomsåle, med et TPU-lag som stabiliserer skoen fremme ved sålens «climbing zone», som fungerer som en stabiliseringskile i midten, og som rock-guard under fremfoten. Undersålen er bygget opp i en kombinasjon av Vibram® MegaGrip og IdroGrip som gir den et optimalt forhold mellom grep og slitestyrke. Den utpregede helen bremser på turen ned og gir den fantastisk grep på vei opp.

          


Teknisk info:
Vekt: 387 g
Overdel: Nubuck skinn
Innersåle: Ortholite® Hybrid Approach 4 mm
Mellomsåle: Komprimert EVA
Undersåle: Vibram® MegaGrip + IdroGrip med IBS
Størrelser: 37 – 47,5 (inkl. halvnr.)

 

Handlekurv