Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Approach » TX 4 Mid GTX W’s

TX 4 Mid GTX W’s

En halvhøy og vanntett sko laget for tekniske anmarsjer og turer på fjellet og i skog og mark med tung oppakning.

TX 4 Mid GTX er en halvhøy og vanntett sko laget for tekniske anmarsjer og turer på fjellet og i skog og mark med tung oppakning. Skaftet på skoen sørger for støtte og beskyttelse i ankelleddet, samtidig som at den har en naturlig fleks i ulendt terreng.

TX 4 Mid GTX kommer med overdel i robust, semsket skinn med PU-Tech Lite™ randforsterkning og tåbeskyttelse. Gore-Tex® Extended Comfort sørger for at skoen er helt vanntett, samtidig som den har god ventilasjon. Den kommer med asymmetrisk lissesystem der lissesystemet går rundt hele skoen, slik at skoen sitter perfekt på foten.

Mellomsålen er bygget opp med injisert EVA med STB-stabiliseringskiler på siden. Den kommer med Ortholite® Hybrid Approach 4 mm innersåle, i delvis resirkulerte materialer, og med Vibram® MegaGrip-undersåle, for perfekt grep på underlaget og god beskyttelse i skarpt og ujevnt terreng. Den kommer med «climbing zone» i front med ekstra stor kontaktflate for krevende partier, og undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

              


Teknisk info:
Vekt: 380 g
Overdel: Semsket skinn
Lining: Gore-Tex® Extended Comfort
Innersåle: Ortholite® Hybrid Approach 4mm
Mellomsåle: Injected EVA
Undersåle: Vibram® MegaGrip
Størrelser: 36 – 42 (inkl. halvnr.)
Handlekurv