Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Ski Mountaineering » Vanguard Woman

Vanguard Woman

Neste generasjons støvel for toppturentusiaster.

Vanguard er neste generasjons støvel for toppturentusiaster. En perfekte balanse mellom komfort og tekniskhet både for turen opp og for turen ned, som gjør den til den perfekte støvelen både for touring og free-touring . Komfort, vekt og stort gåutslag gjør Vanguard til en enkel og intuitiv støvel å bruke. Støvelens innovative design og spesielle konstruksjon gjør den både solid og reaktiv under kjøring, på samme måte som man finner på støvler laget spesifikt for frikjøring og alpint. Materialene i støvelen er «state-of-the-art» innenfor plast, kombinert med glassfiber. Det biokompatible Pebax® Bio Based Rnew 1100-materialet sørger for å gjøre at støvelen skal ha minst mulig negativ innvirkning på naturen.

Vanguard: Free the Future

Hver eneste komponent i støvelen sørger for perfekt overføring av presisjon og kraft til skiene, samtidig som støvelen er slitesterk og ekstremt lett. Selve hjertet i støvelen ligger i det unike, asymmetriske V-SHAPE™ skaftet som gir høy mobilitet og gjør den intuitiv å bruke. Den er lett å ta på, enkel å håndter i bytte fra gå- til kjøremodus og å løsne fremre spenne. Den har en bred passform og svært enkelt lukkesystem i skaftet, som automatisk låser støvelen.

Vanguard kommer med innerstøvelen i Ultralon®, spesialutviklet for å fungere optimalt med støvelen. Denne kan varmetilpasses, og kommer med en ergonomisk, tettsittende og komfortabel passform. Den kommer med egen snøring som legger til rette for perfekt justering av volum.

Skallet er laget med biobasert Pebax® Rnew® 1100. Det samme gjelder skaftet som i tillegg kommer med glassfiberforsterking, for mest mulig stivhet i støvelen. Den kommer med EZ Flex™ dobbel tunge som består av to deler for å få mest mulig ut av gåutslaget (63°) i gåmodus, og overføring av kraft i kjøremodus.

Vanguard kan brukes i to vinkler – 12° – 14°. Den kommer med TWIN-PWR™-stropp med elastisk stropp øverst som gjør at støvelen sitter låst på foten og gjør den svært reaktiv. Noe som sørger for både komfort og presisjon under kjøringen. Den er utstyrt med Vibram® V-LUGS™-undersåle som tilfredsstiller kravene til ISO UNI EN 9523 standarden.

Vanguard har 101 mm lest, er kompatibel med Alpine Touring- og TECH Mini-bindinger, og har en vekt på 1.490 gram.

               


Teknisk info:
Vekt: 1.325 g
Gåutslag: 63°
Justerbar vinkel: Ja (12° – 14°)
Lestbredde: 95 mm
Skall: Pebax® Bio Based Rnew 1100
Skaft: Glassfiberforsterket Pebax® Bio Based Rnew 1100
Innerstøvel: Vanguard Ultralon®
Bindingskompatibilitet: Alpine Touring- og TECH Mini
Undersåle: Vibram® V-LUGS™
Størrelser: 23 – 27,5 (inkl. halvnr.)

Handlekurv