Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Running » Bushido II GTX W’s

Bushido II GTX W’s

Lett og stabil terrengløpesko med Gore-Tex som også passer til lette turer.

Bushido II GTX er terrengløpesko som passer til løping i alle slags terreng, enten du liker å løpe på fjellet eller i skog og mark.

 Rewriting the rules of the game!

Den kommer med STB Control-kiler, og TPU-skjelett på overdelen som strekker seg hele veien ned og legger seg rundt skoens mellomsåle, noe som gir den en enestående stabilitet, og gjør at skoen sitter tett på foten, som igjen gir den en enda bedre stabilitet, uten at det er behov for tunge stabiliseringskiler som trekker vekten opp.

Den er utstyrt med La Sportiva FriXion Red-undersåle, som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding med en litt stiver gummiblanding langs kanten av sålen. Sålen kommer med avrundede knaster på siden som sørger for enestående stabilitet selv i svært ulendt terreng. Dette gjør at man kan løpe trygt selv i mer teknisk terreng med blanding av grus, steiner og andre hindringer som måtte dukke opp. Undersålen kommer også med «spike zone» foran og bak, slik at den kan pigges for løping på snø og is.

Bushido II GTX kommer med Gore-Tex® Invisible Fit-membran. En ny type Gore-Tex som gir skoen enda bedre fleksibilitet, slik at du kan glede deg over alle de kjente og kjære egenskapene til Bushido II også når det snør eller regner.

                         


Teknisk info:
Vekt: 280 g
Drop: 6 mm
Hel: 22 mm
Forfot: 16 mm
Knasthøyde: 4,5 mm
Lining: Gore® Invisible Fit
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: Komprimert EVA
Undersåle: FriXion® Red
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)

Handlekurv