Hjem » Butikk » Varemerker » Nortec » Micro Crampons » Alp Forest

Alp Forest

Robuste og solide brodder til turer og lette fjellturer på snø og is, og for jegere og skogsarbeidere om vinteren.

Alp Forest er robuste og solide brodder til turer og lette fjellturer på snø og is. De grove knastene biter seg godt fast i underlaget, og gir turopplevelsene i vinterhalvåret en helt annen dimensjon. Det er de perfekte broddene for jegere og skogsarbeidere om vinteren.

Excellent fit to the ground on ice and hard snow

Strikken i hi-tech elastomer gjør broddene raske å ta av og på, og sitter låst på skoen under hele turen. Materialet er testet helt ned til -60 °C og vil gi samme ytelse uansett vær og føre, og sitte tett og komfortabelt på skoen. For enda bedre feste i tøft terreng, kan den medfølgende borrelåsstroppen benyttes. Strikken er utstyrt med en stropp bak, for lettere å kunne dra broddene av og på støvlene.

Alp Forest er utstyrt med 13 grove stålpigger i 7 og 17 mm lengde, som sørger for perfekt grep på underlaget. Stålplatene sørger for enestående stabilitet, og kjettingene i høykvalitets stål gjør broddene pålitelige og slitesterke mot underlaget.

Broddene leveres i en praktisk veske i robust og slitesterk nylon som hindrer broddene fra å skade innsiden av sekken. Vesken er perforert for at brodden skal tørke raskt, og den kommer med hempe for feste på ryggsekken.


Teknisk info:
Vekt: 460 g (Strl. L)
Materialer: Pigger: Steel
Kjetting: High Quality Steel
Strikk: Hi-tech Elastomer
Størrelser: M-XXL

Størrelsesguide:
Størrelse: Euro: US:
M 35-39 5-7
L 40-43 8-9,5
XL 44-48 10-13
XXL 46-50 11,5-15
Handlekurv