Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Running » Jackal II BOA® W’s

Jackal II BOA® W’s

En helt ny modell innenfor Jackal-familien med alle de kjente og kjære egenskapene fra den originale Jackal-modellen, kombinert den med BOA® Fit System.

Jackal II BOA® er en helt ny modell innenfor Jackal-familien. Den har alle de kjente og kjære egenskapene fra den originale Jackal-modellen, og kombinerer den med BOA® Fit System. Jackal II BOA® kan glimre med eksepsjonell demping, takket være kombinasjonen av injisert EVA og Infinitoo™ i mellomsålen, og er konstruert med mest mulig miljøvennlige materialer.

Jackal II BOA® kommer med overdel i sandwich-mesh konstruksjon, med TPU-forsterkningsbelegg utenpå og klaff i mikrofiber. Den kommer med tunge og gamasje i Ariapren som sørger for god beskyttelse rundt ankelen, hindrer rusk og rask fra å komme inn i skoen, og gjør at at skoen sitter tett og komfortabelt på foten, samtidig som den sørger for god ventilasjon. Den kommer med dobbelt BOA® Fit System snøresystem, som er festet til overdelen med La Sportivas eget Dynamic Cage™ system som sørger for å distribuere strammingen jevnt utover foten, for å unngå at deler av overdelen strammes mer enn andre og gir ubehag under løpeturen. Utstyrt med to strammehjul får man maks fleksibilitet til å stramme og løse opp skoen slik man ønsker det ved løping i varierende terreng, og Toe-Bumper-en i front sørger for god beskyttelse. Innvendig er Jackal II BOA® utstyrt med slitesterk mesh i resirkulerte materialer, og den kommer med Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4mm innersåle, i delvis resirkulerte materialer.

Mellomsålen er bygget opp med tradisjonell injisert EVA i kombinasjon med Infinitoo™ innlegg under helen og under tåballene. Dette gir en sko med svært god demping, i tillegg til at Infinitoo™-materialet sørger for enda bedre respons, og rock-shield gir god beskyttelse mot underlaget.

Jackal II BOA® er utstyrt med La Sportiva FriXion® Red-undersåle som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding i midten, med en litt stivere og slitesterk gummiblanding langs kanten av sålen, for økt slitestyrke. Dette sørger for enestående grep på underlaget, samtidig som undersålen er forsterket langs kanten for løping på variert og steinete underlag. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

                                   


Teknisk info:
Vekt: 270 g
Drop: 7 mm
Hel: 33 mm
Forfot: 26 mm
Knasthøyde: 3,5 mm
Lining: Abrasion resistant mesh in recycled material
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: EVA with Infinitoo™ Technology + rock-shield in high density EVA + additional internal cushioning platform
Undersåle: FriXion® Red
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)

Handlekurv