Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Running » Akasha II W’s

Akasha II W’s

En dempet, stabil og komfortabel løpesko for treningsturen i skogen, eller de som trener seg opp til de lange konkurransene, Ultra-Trails og fjellmaraton.

Teknisk og estetisk oppdatert versjon av den komfortable løpeskoen Akasha. Perfekt for de som ser etter en dempet, stabil og komfortabel løpesko for treningsturen i skogen, eller de som trener seg opp til de lange konkurransene, Ultra-Trails og fjellmaraton.

Akasha II: the ultra-runner’s code is expressed through protection, comfort and cushioning

Akasha II kommer med overdel i perforert AirMesh med PU-skinnforsterkning bak og tåbeskyttelse i ProTechTion™. Innvendig er Akasha utstyrt med fôr i «Non Slip»-mesh, og kommer med Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm innersåle.

Komforten i skoen kommer fra den unike mellomsålen, som er bygget opp med injisert EVA, med Cushion Platform™ og STB Control System-kiler på siden for stabilitet, og den kraftige helen sørger for et ekstra stabilitet.

Akasha II er utstyrt med La Sportiva FriXion Red-undersåle, som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding med en litt stiver gummiblanding langs kanten foran og bak på undersålen. Undersålen kommer med Trail Rocker™ som sørger for et naturlig tråkk fra hel og over på stortå, som gir en enda bedreløpsfølelse. I tillegg kommer undersålen med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

                         


Teknisk info:
Vekt: 260 g
Drop: 10 mm
Hel: 38 mm
Forfot: 28 mm
Knasthøyde: 4,5 mm
Lining: Perforated AirMesh + PU Leather on the back + Dynamic ProTechTion™ on the toe
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: Injisert EVA
Undersåle: FriXion® Red
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled laces
+ Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm

Handlekurv