Vega Man

Neste generasjons, firespenners kjørestøvel for toppturentusiaster på jakt etter den perfekt støvelen for topptur og pudderkjøring.

Vega er neste steg i evolusjonen av firespenners toppturstøvler – dedikert til frikjørende fjellentusiaster. Støvelen kombinerer perfekt kraft, ytelse, struktur og presisjon, med mobilitet, smidighet og lav vekt.

Skallet er laget med karbonforsterket Grilamid®, og det patenterte Vertebra Technology™ systemet sørger for strukturen i støvelen, og dens unike kjøre egenskaper med sine 115-flex.

Vega: free your pow(d)er

Vega har et gåutslag på 60°, noe man lett for glede av takket være EZ Flex™-tungen og EZ Flex™ systemet i innerstøvelen. Vibram® sålen sørger for at støvelen også passer til tekniske traverser på fjell og glatt underlag.

Vega kan brukes i tre vinkler – 12° – 14° og 16°. Den kommer med Power Strap som gjør at støvelen sitter låst på foten og sørger for effektiv overføring av kraft under kjøring.

Vega har 100 mm lest, er kompatibel med Alpine Touring- og TECH -bindinger, og har en vekt på 1.475 gram.

          


Teknisk info:
Vekt: 1.475 g
Gåutslag: 60°
Justerbar vinkel: Ja (12° – 14° – 16°)
Lestbredde: 100 mm
Skall: Grilamid® BIO
Skaft: Dual-Axis – Pebax® Powered® dual-density two-buckle Climbing System Control™ + Carbon Reinforced Vertebra Technology™ exoskeleton
Innerstøvel: Vega Liner
Bindingskompatibilitet: Alpine Touring- og TECH Mini
Undersåle: Vibram®
Størrelser: 24 – 31,5 (inkl. halvnr.)
Handlekurv