Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Ski Mountaineering » Stratos Hi-Cube

Stratos Hi-Cube

En av de mest avanserte toppturstøvlene på markedet.

Stratos Hi-Cube var den mest avanserte toppturstøvelen på markedet da den ble lansert, og vant verdenscupen sammenlagt med Damiano Lenzi i 2015. Vekten er med sine 495 gram dratt ned helt på et minimum, takket være geometri og karbonskall og skaft.

Stratos Hi-Cube: taking evolution to the highest degree

Formen på Stratos Hi-Cube er ekstremt kompakt, direkte og presis på skiene, som sørger for maks kontroll og perfekt kraftoverføring. Den spesielle Spur-Heel Construction™ er svært robust samtidig som helen er helt fri, noe som gjør at støvelen er kompatibel med alle typer stegjern. Den karakteristiske polymerforsterkningen på helen sørger for god beskyttelse av helpartiet på støvelen når man går.

Ski/Walk-systemet er bygget opp med det patenterte CavoBike systemet og Lever PRO™-spenne, som sørger for raskt bytte fra gå- til kjøremodus, og samtidig låser opp skaftet.

Vinkelen på støvelen kan justeres i tre forskjellige posisjoner (fra 10°-19°), og det interne låsesystemet på skallet sørger for at støvelen sitter godt på foten. Skallet kommer også med en slitesterk, vanntett gamasje.

Stratos Hi-Cube har 100 mm lest, er kompatibel med TECH-bindinger, og har en vekt på kun 495 gram.


Teknisk info:
Vekt: 495 g
Gåutslag: 75°
Justerbar vinkel: Ja (10°-19°)
Lestbredde: 100 mm
Skall: Carbon Fibre
Skaft: Carbon Fibre
Innerstøvel: Hi-Cube Liner
Bindingskompatibilitet: TECH
Undersåle: Vibram®
Størrelser: 24 – 29,5 (inkl. halvnr.)

Farge LA

Størrelse

, ,

Handlekurv