Spectre 2.0

Neste generasjons firespenners toppturstøvel fra La Sportiva.

Spectre 2.0 er neste trinn på evolusjonsstigen for La Sportivas firespenners toppturstøvler – dedikert til alle toppturentusiaster og frikjørere som ser etter den perfekte kombinasjonen av kraft, kontroll, utholdenhet og presisjonen til en alpinstøvel, med egenskaper som mobilitet, manøvreringsevne og lav vekt fra neste generasjons toppturstøvel.

Skallet er laget med Grilamid®, mens skaftet er bygget opp med kombinasjon av Pebax® og det patenterte Vertebra Technology™ systemet som er karbonforsterket, og sørger for strukturen i støvelen, samtidig som det legger til rette for kraftoverføring under nedkjøringen. Dette også takket være flexen på 115.

Gåutslaget på 60° sammen med den patenterte EZ Flex™ tungen sørger for støvelens unike gåegenskaper, og gjør at støvelen fungerer perfekt også på turer med tekniske partier på stein. Vibram® undersålen sørger for at støvelen sitter godt på underlaget, også på glatt underlag.

Det patenterte Pegasus Buckles™ systemet med mikroregulering sørger for at støvelen sitter perfekt på foten, og kan tilpasses helt etter din fot.

Spectre 2.0 kan brukes i tre vinkler – 10° – 14° og 18°. Den kommer med Power Strap som gjør at støvelen sitter låst på foten og sørger for effektiv overføring av kraft under kjøring.

Spectre 2.0 har 100 mm lest, er kompatibel med Alpine Touring- og TECH -bindinger, og har en vekt på 1.440 gram.

     


Teknisk info:
Vekt: 1.440 g
Gåutslag: 60°
Justerbar vinkel: Ja (10° – 14° – 18°)
Lestbredde: 100 mm
Skall: Grilamid®
Skaft: Dual-Axis – Pebax® Powered® dual-density two-buckle Climbing System Control™ + Carbon Reinforced Vertebra Technology™ exoskeleton
Innerstøvel: Vega Liner
Bindingskompatibilitet: Alpine Touring- og TECH Mini
Undersåle: Vibram®
Størrelser: 24 – 31,5 (inkl. halvnr.)
Handlekurv