Solar

En allround toppturstøvel med lav vekt, bevegelsesfrihet, i solide og reaktive materialer.

Solar er en allround toppturstøvel designet for å tilfredsstille brukeren både på turen opp og kjøreturen ned. Dette takket være støvelens lave vekt, bevegelsesfrihet, sikre låsesystem, og solide og reaktive materialer.

SOLAR: the dawn of a new era for Ski-mountaineering

Solar er laget med Pebax® Rnew® bio-based materiale i både skall og skaft som sørger for ergonomisk støtte. EASY 2 WEAR stroppesystemet bidrar til en rask låsing av skaftet, og gir mulighet for mikroregulering av strammingen.

Det patenterte SWING-LOCK™ ski/walk-systemet beskytter alle mekaniske deler og gjør at man raskt kan bytte fra gå- til kjøremodus. EZ Flex™ Overlap tungen gir enestående bevegelsesfrihet  takket være hengslen mellom den øvre og nedre delen av støvelen, som igjen gir en større bevegelighet i ankelleddet.

Det patenterte Spider Buckle EVO™ spennesystemet sørger for et komfortabelt volum i nedre del av støvelen og perfekt distribusjon av strammingen. La Sportiva Grip Guard™-undersålen sørger for enestående ytelse over tid.

Solar kan brukes i tre vinkler – 12° – 14° og 16°, takket være den medfølgende kilen. Den kommer med Power Strap som gjør at støvelen sitter låst på foten og sørger for effektiv overføring av kraft under kjøring.

Solar har 101 mm lest, er kompatibel med TECH og AT-bindinger, og har en vekt på 1.185 gram.

          


Teknisk info:
Vekt: 1.150 g
Gåutslag: 68°
Justerbar vinkel: Ja (12° – 14° – 16°)
Lestbredde: 101 mm
Skall: Pebax® Bio Based Rnew
Skaft: Pebax® Bio Based Rnew
Innerstøvel: Solar Liner
Bindingskompatibilitet: TECH og AT
Undersåle: La Sportiva Grip Guard
Størrelser: 24 – 31,5 (inkl. halvnr.)

Handlekurv