Skorpius CR

Skorpius CR er tospennersstøvelen designet for å tilfredsstille behovene ved de mest krevende toppturene. Med karbonforsterket skaft sørger støvelen for en solid, trygg og responsiv kjøretur ned.

Skall og skaft er laget med karbonforsterket Pebax® Rnew® bio-based.

Det patenterte SWING-LOCK™ ski/walk-systemet beskytter alle mekaniske deler og gjør at man raskt kan bytte fra gå- til kjøremodus. EZ Flex™ Overlap tungen gir enestående bevegelsesfrihet takket være hengslen mellom den øvre og nedre delen av støvelen, som igjen gir en større bevegelighet i ankelleddet.

Det patenterte Spider Buckle EVO™ spennesystemet sørger for et komfortabelt volum i nedre del av støvelen og perfekt distribusjon av strammingen. La Sportiva Grip Guard™-undersålen sørger for enestående ytelse over tid.

Skorpius CR kan brukes i tre vinkler – 12° – 14° – 16°. Den kommer med EASY 2 WEAR-stropp med enkel spenne for sømløs håndtering, og kommer i tillegg med en ekstra powerstrap øverst for ekstra stramming i skaftet. Den kommer også med egen innerstøvel, spesialutviklet for å fungere optimalt med støvelen. Denne kan varmetilpasses for best mulig passform, og kommer med en ergonomisk, tettsittende og komfortabel passform og ankelbeskyttelse.

Skorpius CR har 101 mm lest, er kompatibel med TECH og AT-bindinger, og har en vekt på 1.220 gram.

          


Teknisk info:
Vekt: 1.220 g
Gåutslag: 68°
Justerbar vinkel: Ja (12° – 14° – 16°)
Lestbredde: 101 mm
Skall: Karbonforsterket Pebax® Rnew
Skaft: Karbonforsterket Pebax® Rnew
Innerstøvel: Skorpius CR Liner
Bindingskompatibilitet: TECH og AT
Undersåle: La Sportiva Grip Guard™
Størrelser: 23 – 31,5 (inkl. halvnr.)

Handlekurv