Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Ski Mountaineering » Skorpius CR II

Skorpius CR II

Karbonforsterket touringstøvel for de mest krevende toppturene.

Skorpius CR II er utviklet for å tilfredsstille behovene ved de mest krevende toppturene – laget for å beherske både de største stigningene, de mest krevende fjellpartier og for å nå de mest fjerntliggende områder. Skallet er laget med biobasert Pebax® Rnew® med karbonforsterking. Dette gjør at man kan redusere tykkelsen på skallet uten at det går på bekostning av stivhet. Dette gjør støvelen så lett som mulig for turen opp, samtidig som den er stiv og gir nødvendig støtte for turen ned.

When the summit is the goal, Skorpius CR II is the perfect companion to get you there

Den nye utgaven kommer med BOA® Fit System som sørger for at strammingen kan finjusteres slik at man får best mulig presisjon både på turen opp og for kjøringen ned. Skorpius CR II kommer med Pebax® EZ 3D Flex Toungue™ som gjør at man får mest mulig ut av gåutslaget til støvelen (68°) både for bratt og flatt terreng. Støvelens SWING-LOCK System™ sørger for raskt bytte fra gå- til kjøremodus, samtidig som mekanismen ligger godt beskyttet for skader fra stein o.l.

Skorpius CR kan brukes i tre vinkler – 12° – 14° – 16°. Den kommer med EASY 2 WEAR-stropp med enkel spenne for sømløs håndtering, og kommer i tillegg med en ekstra powerstrap øverst for ekstra stramming i skaftet. Den kommer også med egen innerstøvel, spesialutviklet for å fungere optimalt med støvelen. Denne kan varmetilpasses for best mulig passform, og kommer med en ergonomisk, tettsittende og komfortabel passform og ankelbeskyttelse.

Skorpius CR II har 101 mm lest, er kompatibel med TECH-bindinger, og har en vekt på 1.190 gram.

          


Teknisk info:
Vekt: 1.190 g
Gåutslag: 68°
Justerbar vinkel: Ja (12° – 14° – 16°)
Lestbredde: 101 mm
Skall: Karbonforsterket Pebax® Rnew
Skaft: Karbonforsterket Pebax® Rnew
Innerstøvel: Skorpius CR II Liner
Bindingskompatibilitet: TECH
Undersåle: La Sportiva Grip Guard™
Størrelser: 23 – 31,5 (inkl. halvnr.)

Handlekurv