Racetron

En toppturstøvel for unge utøvere som akkurat har begynt å utforske verdenen for toppturkonkurranser.

Racetron er en toppturstøvel for unge utøvere som akkurat har begynt å utforske verdenen for toppturkonkurranser. Det er det perfekte alternativet til konkurransebruk, laget i komposittmaterialer, og som tar i bruk «Race-Ready»-løsninger og teknologier.

Racetron: for a new generation of champions

Som sine søsken i La Sportivas konkurransekategori kommer Racetron med det spesielle ski/walk-spennesystem som lar deg bytte fra gå- til kjøremodus i en enhåndsbevegelse. Systemet er bygget opp med det patenterte CavoBike ski/walk-systemet og Lever PRO™-spenne.

Vinkelen på støvelen kan justeres i fire forskjellige posisjoner (14° – 16° – 18° – 20°), som sammen med Spider Buckle Evo-spennesystemet sørger for at passformen kan konfigureres ned på detaljnivå, som gir optimal overføring av kraft fra støvelen.

Racetron er kompatibel med Tech-bindinger, og er utstyrt med det patenterte S4 Insert™ systemet i front, som sørger for at støvelen kommer raskt og presist på plass i bindingen.

Med sitt gåutslag på 75°, og den ISMF-kompatible La Sportiva RaceGrip™-undersålen er Racetron rask, har høy ytelse både opp og ned, og er en av de letteste støvlene i sin klasse.

Racetron kommer med en komfortabel spesialutviklet liner, som sørger for en myk introduksjon til toppturkonkurranser.

Racetron har 100 mm lest, er kompatibel med TECH-bindinger, og har en vekt på kun 820 gram.


Teknisk info:
Vekt: 820 g
Gåutslag: 75°
Justerbar vinkel: Ja (14° – 16° – 18° – 20°)
Lestbredde: 100 mm
Skall: Grilamid®
Skaft: Grilamid®
Innerstøvel: Racetron Liner
Bindingskompatibilitet: TECH
Undersåle: La Sportiva RaceGrip™
Størrelser: 23,5 – 30 (inkl. halvnr.)
Handlekurv