Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Running » Mutant W’s NY

Mutant W’s NY

En ekstremt stabil og allsidig terrengløpesko for løping i skog og mark, for sky races og løping i teknisk terreng.

Mutant er en ekstremt stabil og allsidig terrengløpesko. Perfekt for løping i skog og mark, for sky races og løping i teknisk terreng.

Overdelen er bygget opp i slitesterk og ventilert singel mesh. Den kommer med en spesiell «Spiral Tongue» tunge som ligger lagvis over vristen, som gjør at overdelen legger seg perfekt rundt foten. Den kommer med «Fusion Gate»-lissesystem, som går helt ned på siden av skoen, som ved snøring gjør at hele overdelen vil følge med, som igjen bidrar til at overdelen sitter helt låst på foten. I front er skoen utstyrt med en TPU Toe-Bumper som beskytter skoen ved løping i variert og utsatt terreng.

Innvendig er Mutant utstyrt med fôr i Non-slip mesh som bidrar til at skoen sitter enda mer låst på foten, og Ortholite® Hybrid Mountain Running Ergonomic 4 mm innersåle sørger for god komfort. Den kommer med injisert EVA mellomsåle med stabiliseringskiler som sørger for god demping og stabilitet.

Mutant er utstyrt med La Sportiva FriXion® White-undersåle – La Sportivas mykeste gummiblanding som sørger for enestående grep på underlaget, både på vått og tørt føre. Den er utstyrt med grove knaster som biter godt ned i mykt underlag, samtidig som den myke gummiblandingen sørger for godt grep for partier over hardt underlag. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep. Undersålen kommer med «Spike zone» foran og bak, for pigging for løping på snø og is.

                         


Teknisk info:
Vekt: 260 g
Drop: 9 mm
Hel: 32 mm
Forfot: 24 mm
Knasthøyde: 6,5 mm
Lining: Non Slip mesh
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: Injisert EVA
Undersåle: FriXion® White
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)

Handlekurv