Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Running » Jackal II GTX W’s

Jackal II GTX W’s

Oppdatert utgave av den komfortable terrengløpeskoen med Gore-Tex® – eksepsjonell demping, mer miljøvennlige materialer, oppdatert hel og tunge, og ny Bluesign® sertifiserte Gore-Tex® Invisible fit membran.

Kun tilgjengelig for forhåndssalg/bestillingsvare

Jackal II GTX er en oppdatert utgave av den komfortable terrengløpeskoen med Gore-Tex®. Den nye utgaven kjennetegnes fortsatt med en eksepsjonell demping, takket være kombinasjonen av injisert EVA og Infinitoo™ i mellomsålen, men kommer nå i enda mer miljøvennlige materialer, og med oppdatert hel og tunge. Den nye Bluesign® sertifiserte Gore-Tex® Invisible fit membranen, gjør den til en ypperlig sko for løping under våte forhold og på vinterstid.

Jackal II GTX kommer med overdel i sandwich-mesh konstruksjon, med TPU-forsterkningsbelegg utenpå og nylon-paneler på siden. Den kommer med oppdatert tunge som er gjort enda lettere, og som gjør at at skoen sitter tett og komfortabelt på foten, samtidig som den sørger for god ventilasjon. Den kommer med en ny helkonstruksjon som gjør at skoen sitter enda bedre på foten en forgjengeren. Toe-Bumper-en i front sørger for god beskyttelse ved løping i variert og utsatt terreng. Jackal II GTX er utstyrt med fôr i Bluesign® sertifiserte Gore-Tex® Invisible fit som sørger for å holde deg tørr på bena, samtidig som den sørger for god ventilasjon, for mest mulig komfort ved løping under våte forhold. I motsetning til tradisjonell Gore-Tex® festes mebranen direkte på overdelsmaterialet, som sørger for mye bedre fleksibilitet i overdelen. Den kommer med Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4mm innersåle, i delvis resirkulerte materialer.

Mellomsålen er bygget opp med tradisjonell injisert EVA i kombinasjon med Infinitoo™ innlegg under helen og under tåballene. Dette gir en sko med svært god demping, i tillegg til at Infinitoo™-materialet sørger for enda bedre respons, og rock-shield gir god beskyttelse mot underlaget.

Jackal II GTX er utstyrt med La Sportiva FriXion® Red-undersåle som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding i midten, med en litt stivere og slitesterk gummiblanding langs kanten av sålen, for økt slitestyrke. Dette sørger for enestående grep på underlaget, samtidig som undersålen er forsterket langs kanten for løping på variert og steinete underlag. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

                                   


Teknisk info:
Vekt: 255 g
Drop: 7 mm
Hel: 33 mm
Forfot: 26 mm
Knasthøyde: 3,5 mm
Lining: Gore-Tex® Invisible fit Bluesign® Certified
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: EVA with Infinitoo™ Technology + rock-shield in high density EVA + additional internal cushioning platform
Undersåle: FriXion® Red
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled lace
+ Upper treated with water-repellent coating 100% PFC free
+ GORE-TEX Invisible Fit Bluesign® Approved lining
+ 4 mm Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic insole
Handlekurv