Jackal GTX

En lett og komfortable terrengløpesko, med eksepsjonell demping og Gore-Tex® Invisible fit membran.

Jackal GTX er en lett og komfortable terrengløpesko, med eksepsjonell demping, takket være kombinasjonen av injisert EVA og Infinitoo™ i mellomsålen, og med Gore-Tex® Invisible fit membran, som gjør den til en ypperlig sko for løping under våte forhold og på vinterstid.

Den kommer med overdel i sandwich-mesh konstruksjon, med TPU-forsterkningsbelegg utenpå og nylon-paneler på siden. Toe-Bumper-en i front sørger for god beskyttelse ved løping i variert og utsatt terreng. Jackal GTX er utstyrt med fôr i Gore-Tex® Invisible fit som sørger for å holde deg tørr på bena, samtidig som den sørger for god ventilasjon, for mest mulig komfort ved løping under våte forhold. I motsetning til tradisjonell Gore-Tex® festes mebranen direkte på overdelsmaterialet, som sørger for mye bedre fleksibilitet i overdelen. Den kommer med Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4mm innersåle, i delvis resirkulerte materialer.

Mellomsålen er bygget opp med tradisjonell injisert EVA i kombinasjon med Infinitoo™ innlegg under helen og under tåballene. Dette gir en sko med svært god demping, i tillegg til at Infinitoo™-materialet sørger for enda bedre respons, og rock-shield gir god beskyttelse mot underlaget.

Jackal GTX er utstyrt med La Sportiva FriXion® Red-undersåle som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding i midten, med en litt stivere og slitesterk gummiblanding langs kanten av sålen, for økt slitestyrke. Dette sørger for enestående grep på underlaget, samtidig som undersålen er forsterket langs kanten for løping på variert og steinete underlag. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

                                   


Teknisk info:
Vekt: 315 g
Drop: 7 mm
Hel: 29 mm
Forfot: 22 mm
Knasthøyde: 3,5 mm
Lining: Gore-Tex® Invisible fit
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: In EVA with Infinitoo™ Technology + high density, EVA rock-shield + additional internal cushioning platform layer
Undersåle: FriXion® Red
Størrelser: 38 – 47,5 (inkl. halvnr.)
Handlekurv