Cyklon W’s

En stabil og presis terrengløpesko for høy ytelse og løping i teknisk, krevende terreng – et resultat av et tett samarbeid mellom La Sportiva og BOA Technology.

Cyklon er en terrengløpesko for høy ytelse og løping i teknisk, krevende terreng, og er et resultat av et tett samarbeid mellom La Sportiva og BOA Technology. Det er en sko som garanterer stabilitet, presisjon og optimal passform, samtidig som den innovative Dynamic Cage™ konstruksjonen, i synergi med BOA® Fit System sørger for god komfort.

Cyklon: float like a butterfly, run like the wind

Cyklon kommer med overdel i ventilert og slitesterk mesh med TPU-forsterkningsbelegg utenpå, og med en myk gamasje/mansjett øverst som beskytter ankelområdet og hindrer rusk og rask fra å komme inn i skoen, og tåbeskyttelsen i front sørger for god beskyttelse i terrenget. Det unike snøresystemet består av BOA® Fit System snøring som er festet til La Sportivas eget Dynamic Cage™ system, som takket være tre stropper sørger for å distribuere strammingen jevnt utover foten, for å unngå at deler av overdelen strammes mer enn andre og gir ubehag under løpeturen. Den kommer med La Sportiva Spyral Tongue™ Evo tunge, som ligger lagvis og gjør at overdelen legger seg fast og naturlig rundt foten. Innvendig er Cyklon utstyrt med slitesterk mesh, og den kommer med Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4mm innersåle, i delvis resirkulerte materialer.

Mellomsålen kommer i injisert EVA med stabiliseringskiler på siden for god demping og stabilitet, og den er utstyrt med La Sportiva FriXion® White-undersåle – La Sportivas mykeste gummiblanding, som sørger for enestående grep på underlaget, både på vått og tørt føre. Den er utstyrt med grove knaster som biter godt ned i mykt underlag, samtidig som den myke gummiblandingen sørger for godt grep for partier på hardt underlag. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep. Undersålen kommer med «Spike zone» foran og bak, for pigging for løping på snø og is.

                              


Teknisk info:
Vekt: 270 g
Drop: 7 mm
Hel: 28 mm
Forfot: 21 mm
Knasthøyde: 6,5 mm
Lining: Mesh with high abrasion resistance
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: Memlex EVA with shock absorbing and double density injection with stabilizer insert
Undersåle: FriXion® White
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)

Handlekurv