Bushido II

En «state of the art» løpeskoen for konkurranse, skyrace og løpeturer i variert terreng på variert underlag.

Med «state of the art» teknologi og design innenfor terrengløpesko-verden er Bushido II den perfekte løpeskoen for konkurranse, skyrace og løpeturer i variert terreng på variert underlag. Bushido II er svært lett, aggressiv og designet med perfekt stabilitet og støtte på alle typer underlaget (i terreng).

Bushido II: the new path for trail runners

Bushido II kommer med overdel i ventilert airmesh med termoplastikkfilm og «TPU skeleton» forsterkning og «rip-stop» bak. TPU-en går ned langs siden, helt under mellomsålen og sørger for at overdelen legger seg naturlig rundt foten, noe som er med på å gi skoen en helt unik stabilitet. Dette gjør at skoen sitter tett og komfortabelt på foten, og at overdelen jobber i synergi med mellomsålen, samtidig som at det er med på å holde vekten på skoen lav ettersom man man unngår å måtte legge inn tunge stabiliseringskiler i midten av skoen. Skoens resirkulerte lissesystem sørger for at overdelen låses fullstendig på foten ved snøring, noe som gir en fantastisk løpsfølelse. TOE Bumper-en i front sørger for god beskyttelse ved løping i variert og utsatt terreng.

Innvendig kommer Bushido II med ventilert antiskli-mesh og Ortholite® Hybrid Mountain Running Ergonomic 4 mm innersåle. Den kommer med komprimert EVA mellomsåle med små stabiliseringskiler på siden, som sørger for god demping og stabilitet.

Bushido II er utstyrt med La Sportiva FriXion® Red-undersåle, som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding med en stivere gummiblanding langs kanten av sålen for beskyttelse og slitestyrke i variert terreng. Knastene langs kanten av skoen bygger ut på siden, med avrundet form, slik at de er i kontakt med mellomsålen som gir en gradvis vinkel som sørger for fantastisk stabilitet, bevegelsesfrihet og komfort i tåboksen. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep. Undersålen kommer med «Spike zone» foran og bak, for pigging for løping på snø og is.

                         


Teknisk info:
Vekt: 300 g
Drop: 6 mm
Hel: 22 mm
Forfot: 16 mm
Knasthøyde: 4,5 mm
Lining: Slip resistant, breathable mesh
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: Komprimert EVA
Undersåle: FriXion® Red
Størrelser: 38 – 48,5 (inkl. halvnr.)

Handlekurv