Hjem » Butikk » Varemerker » Nortec » Micro Crampons » Trail 2.1

Trail 2.1

Verdens letteste quick fit-løpebrodd!

Med sine 180 gram er Trail 2.1 soleklart verdens letteste quick-fit løpebrodd. Brodden er designet og testet for å møte alle utfordringer og forhold en måtte treffe på under vinterløpeturen. Den er ekstremt lett og har enestående grep både på is og hardpakket snø – perfekt for konkurransebruk i vinterhalvåret. Brodden er også et ypperlig valg til skyrace på våren, der grunnforholdene raskt kan endre seg i løpet av turen.

The world‘s lightest quick fit crampon

Trail 2.1 er utstyrt med strikk i hi-tech elastomer som gjør det raskt å ta brodden av og på, i tillegg til at den vil sitte låst på skoen under hele løpeturen. Materialet er testet helt ned til -60 °C og sitter tett og komfortabelt på.

14 stålpigger i 8 mm lengde sørger for enestående grep på underlaget både på is og hardpakket snø. Selve brodden er festet sammen med en minimalistisk og robust kabel i rustfritt stål, som sørger for å holde vekten så lav som mulig, samtidig som det bidrar til økt komfort under skoen.

Broddene leveres i en ultralett veske som kan tas med på turen uten at den tar opp unødvendig plass i sekken, eller løpebeltet.


Teknisk info:
Vekt: 180 g
Materialer: Pigger: Steel
Kabel: High-resistance Stainless Steel
Strikk: Hi-tech Elastomer
Størrelser: S-XXL

Størrelsesguide:
Størrelse: Euro: US:
S 36-38 5,5-6,5
M 39-41 7-8,5
L 42-44 9-10
XL 45-48 11-13
XXL 46-49 11,5-14
Handlekurv