Nordic

Lette og solide brodder for lette fjellturer, turer og vinterløping.

Nordic er lette og solide brodder for lette fjellturer, turer og vinterløping. De tre platene under sørger for full kontroll på hele turen, både på is og hardpakket snø. Broddene passer også ypperlig til tørt, vått, isete og gjørmete underlag på våren.

Always a perfect control on ice and hard snow

Strikken i hi-tech elastomer gjør broddene raske å ta av og på, og sitter låst på skoen under hele turen. Materialet er testet helt ned til -60 °C og vil gi samme ytelse uansett vær og føre, og sitte tett og komfortabelt på skoen.

21 stålpigger i 8 mm lengde sørger for perfekt grep på underlaget, enten du er på løpetur eller på tur i skog og mark. Broddene er festet sammen med en kjetting i rustfritt stål med tvinnet utforming, for maksimalt grep og ytelse på turen. Kjettingen er festet til strikken med et patentert «åttetalls»-system som sørger for at festene ikke faller ut av strikken, selv under de tøffeste forholdene.

Broddene leveres i er etui i et teknisk og funksjonelt materiale, med en plasthekte til å feste etuiet på ryggsekken. Innvendig er etuiet utstyrt med to separate lommer, slik at en slipper å kaste bort tid når en skal ta brodden på.


Teknisk info:
Vekt: 320 g (Strl. L)
Materialer: Pigger: Steel
Kjetting: Stainless Steel
Strikk: Hi-tech Elastomer
Størrelser: M-XL

Størrelsesguide:
M 35-39 5-7
L 40-43 8-9,5
XL 44-48 10-13
Handlekurv