G5

En ultrateknisk, vannavstøtende støvel for høyfjellbestigning, isklatring og opphold under kalde værforhold med Boa® Fit System snøring.

G5 er en ultrateknisk, vannavstøtende støvel for høyfjellbestigning, isklatring og opphold under kalde værforhold. Rask og enkel å bruke, takket være Boa® Fit System, og er konstruert med hurtigtørkende materialer.

Overdelen er er bygget opp med en beskyttende og elastisk gamasje i Cordura® – vannavstøtende, elastisk og robust. Det innvendige skallet er bygget opp med et firelags isolerende struktur med vanntett Cordura® + isolerende filt + isolerende polyetylen sperre + slitebestandig, ventilert mesh. Overdelen snøres raskt og presist takket være BOA® Fit System, og den ekstra borrelåsen på toppen av skallet gjør at støvelen låses tett og komfortabelt på foten.

Vekt og volum er dratt helt ned på et minimum, takket være blant annet beskyttende gummirand i PU TechLite™-materiale, og mellomsåle i «honey-comb tech» 3 mm isolerende karbon.

G5 kommer med 2 mm polyuretan mellomsåle, med varierende tykkelse i front og under helen, for stegjernskompatibilitet, og er utstyrt med Vibram®-undersåle med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

          


Teknisk info:
Vekt: 855 g
Overdel: Syntetisk
Innersåle: Carbon Honey-Comb Tech 3 mm
Mellomsåle: 2 mm polyurethane
Undersåle: Vibram® with IBS
Stegjern: Full step in/Automatic
Størrelser: 38 – 48 (inkl. halvnr.)

Handlekurv