G5 EVO

En ultrateknisk, vannavstøtende støvel for høyfjellbestigning, isklatring og opphold under kalde værforhold.

G5 Evo er en ultrateknisk, vannavstøtende støvel for høyfjellbestigning, isklatring og opphold under kalde værforhold. Rask og enkel å bruke, takket være Boa® Fit System, og er konstruert med hurtigtørkende materialer.

Gimme Five, G5

Overdelen er er bygget opp med en vannavstøtende, elastisk og robust gamasje med varmeforseglet glidelås. På innsiden av gamasjen er støvelen utstyrt med termotape, med UltraSonic sveiseteknologi, som gjør at materialer kan festes sammen uten sømmer. Skallet er bygget opp i en lagvis isolasjonsstruktur: vannavstøtende materiale + solid, isolerende filt + isolerende polyetylen sperre + slitebestandig, ventilert mesh + Gore-Tex® INFINIUM™ THERMIUM™ isolasjonsmateriale. Med hjulet til BOA® Fit System plassert på utsiden av gamasjen kan snøresystemet løsnes og strammes trygt både med hansker på, og uten å måtte åpne gamasjen. En Velcro power strap øverst på skallet sørger for en trygg og presis lukking av støvelen på foten.

Som alle modellene i La Sportivas High Mountain kategori er G5 Evo utstyrt med hurtigtørkende materialer, som bidrar til at at man kan ha på skoene lenger. Vekt og volum er dratt helt ned på et minimum, takket være blant annet beskyttende gummirand i PU TechLite™-materiale, og mellomsåle i «honey-comb tech» 3 mm isolerende karbon.

Varmeegenskapene i støvelen kommer fra det unike GORE-TEX INFINIUM™ THERMIUM™-materialet som ligger rundt skallet på støvelen i front (inkludert mellomsålen), og sørger for at holde føttene dine betydelig varmere enn med andre tradisjonelle isolasjonsmaterialer. Dette gjøres uten å økt volum, vekt eller begrensning i mobilitet.

G5 Evo kombinerer varmeegenskapene til en dobbel fjellstøvel, med den lave vekten og begrensede volumet til en støvel uten liner.

G5 Evo kommer med 2 mm polyuretan mellomsåle, med varierende tykkelse i front og under helen, for stegjernskompatibilitet, og er utstyrt med Vibram® Matterhorn-undersåle med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

                    


Teknisk info:
Vekt: 850 g
Overdel: Syntetisk
Innersåle: Thermal Insole (removable)
Mellomsåle: 2 mm polyurethane
Undersåle: Vibram® Matterhorn with IBS
Stegjern: Full step in/Automatic
Størrelser: 38 – 48 (inkl. halvnr.)

Handlekurv