G-Tech

Et referansepunktet for teknisk fjellklatring. G-Tech er perfekt for is- og mixed klatring, og fjellbestigning i høyden.

G-Tech er en helt ny fjellstøvel for teknisk fjellbestigning. Perfekt både for is- og mixed klatring, og fjellbestigning på høye topper. Støvelen sørger for maks ytelse selv under de mest krevende forhold og situasjoner.

The reference point for technical mountaineering

Overdelen er er bygget opp med en vannavstøtende, elastisk og robust gamasje. Den kommer med et innvending CORE-WRAP™ skall med overlap-konstruksjon i isolerende materialer og forsterkninger som sørger for god struktur. Lissesystemet er et BOA® Fit System som sørger for å fordele snøringen jevnt utover støvelen for perfekt volum til enhver tid. Strammehjulet sitter på utsiden av gamasjen, slik at snøringen kan justeres underveis uten å måtte åpne gamasje, og unngå å utsette føttene for vær og kulde.

G-Tech kommer med 5 mm Carbon Z-Therm™ lasting board og Vibram® Ice-Tech-undersåle, bygget opp med Vibram® LiteBase i front og Vibram® Spring Lug Tech bak. Støvelen kommer med full step-in til stegjern, perfekt enten man skal isklatre eller gjennomføre en teknisk fjellbestigning.

                   


Teknisk info:
Vekt: 630 g
Overdel: Syntetisk
Innersåle: Ingen
Mellomsåle: Ingen
Lasting board: Carbon Z-Therm™ 5 mm
Undersåle: Vibram® Ice-Tech
Stegjern: Full step in/Automatic
Størrelser: 38 – 48 (inkl. halvnr.)

Handlekurv