G-Summit

Den nye benchmarken for teknisk fjellbestigning.

G-Summit er den nye benchmarken for teknisk fjellbestigning – perfekt for isklatring, storveggbestigning, tekniske vinterekspedisjoner og opphold under kalde forhold over tid.

The new benchmark for high altitude technical mountaineering

G-Summit ble utviklet med mål om å tilfredsstille et todelt behov: en ekstremt isolerende støvel for høyfjellbestigning og en svært lett og presis dobbel støvel for ekspedisjoner under svært krevende forhold. Takket være den utagbare innerstøvelen, kan G-summit tilpasses helt etter hvilket behov man har til varmeisolering, ut fra terreng og værforhold.

Overdelen består av en vannavstøtende gamasje i stretch, med forsterkninger og vannavstøtende mansjett innvendig. Skallet på støvelen er bygget opp med et patentert Core-Wrap™ system, som sørger for maksimale varmegenskaper med lavest mulig vekt. Den kommer med BOA® Fit System, for perfekt snøring med jevn fordeling av strammingen, med hjulet på utsiden av gamasjen, for mest mulig fleksibilitet ved bruk. Skallet kommer også med en power strap øverst for å låse støvelen komfortabelt og perfekt på foten.

G-Summit kommer med uttagbar innerstøvel og isolerende Carbon Z-Therm™-innersåle som brukes uavhengig av hverandre, ut fra hvilke forhold støvelen skal brukes under. Slik at man til enhver tid har den optimale varmeisolasjonen i støvelen.

Den kommer med PU TechLite™ forsterkning på innsiden av støvelen for maks beskyttelse, med lavest mulig vekt.

G-Summit er utstyrt med en Vibram® Ice-Tech-undersåle, med full step in til stegjern.

               


Teknisk info:
Vekt: 830 g (850 g med liner)
Overdel: Syntetisk
Lining: None
Mellomsåle: None
Undersåle: Vibram® Ice-Tech
Stegjern: Full step in/Automatic
Størrelser: 37 – 48 (inkl. halvnr.)

Handlekurv