Hjem » Butikk » Varemerker » Bridgedale » Ski » Ski Easy On W’s

Ski Easy On W’s

En mellomtykk tursokk for helårsbruk – designet for å sørge for at du holder deg tørr, varm og komfortabel gjennom hele turen, uansett tid på året.

Ski Easy On er en tynn alpinsokk med friksjonsfri soner over vristen og bak ved helen, noe som gjør at man sklir lettere ned i skistøvlene. I tillegg kommer sokken med mye ventilasjon, og demping på strategiske steder under tåballene, helen og rundt leggen, noe som gjør den til en perfekt sokk for de som foretrekker en tynn sokk i alpinstøvlene på støvler med presis passform, varmetilpassede støvler og varme dager senvinters. Det er også den perfekte sokken for topptur/randonnée. Ski Easy On kommer med flat tåsøm, slik at man unngår irritasjon og ubehag fremme i tåboksen, og Y-Heel-konstruksjon som følger helens naturlige form, og hindrer sokken fra å danne folder som igjen kan gi gnagsår. Ski Easy On  er også en ypperlig sokk for terrengløping når temperaturen kryper ned på gradestokken, for de som liker knelange sokker å løpe med.

Ski Easy On kommer med Bridgedale Fusion Technology, der merinoull spinnes sammen med andre syntetiske materialer. Dette sørger for enestående slitestyrke, fukttransport og komfort, i tillegg til de andre tekniske egenskapene du finner i Bridgedales sokker (se under).

Ski Easy On kommer med:

  • Moisture Management System – gjør at fuktighet fraktes vekk fra huden, for å holde foten varm, tørr og komfortabel.
  • Performance Fit – en støttende passform fra fot til baklegg, takket være Lycra®-fibrene i sokken.
  • Thermo Fit – varmebehandling som gjør at sokken sitter perfekt på foten, og går tilbake til samme størrelse vask etter vask.
  • Flat Toe Seam – en nærmest «usynlig» søm fremme i tåboksen gjør at man unngår folder og irritasjon over tærne.
  • Shock Zones – et avansert dempesystem som sørger for økt komfort og støtte rundt foten.
  • Y-Heel – sokken er strikket på en måte som gjør at den følger fotens naturlige former i helpartiet. Dette for å unngå folder som kan gi gnagsår og annet ubehag.
  • Women’s Fit – Bridgedale var det første merket som introduserte sokker spesielt tilpasset kvinnefoten. Passformen er smalere, har annerledes størrelsesinndeling og er annerledes (enn sitt mannlige motstykke) i tåboksen og rundt helen.

                          


Teknisk info:
Materialer: 19% Merino Wool | 19% Endurofil™/Polypropylene | 60% Nylon/Polyamide | 2% LYCRA®/Elastane
Varmeevne:
Demping:
Høyde: Over Calf (Knehøy)
Størrelser: S – L

Størrelsesguide:
Størrelse: Euro: UK: US: CM:
S 35-37 3-4,5 4-6 21,0-23,0
M 38-40 5-6,5 6,5-8 23,0-25,0
L 41-43 7-8,5 8,5-10 25,0-27,0
Handlekurv