Hjem » Butikk » Varemerker » Bridgedale » Ski » Ski Retro Fit

Ski Retro Fit

En tynn alpinsokk med spesiell demping ved hel og ankel for ekstra beskyttelse og redusere behovet for tilpasning av støvel og innerstøvel.

Ski Retro Fit er en tynn alpinsokk med spesiell demping ved hel og ankel for ekstra beskyttelse og redusere behovet for tilpasning av støvel og innerstøvel. Den sørger for god isolasjon, samtidig som at den har god ventilasjon, og demping på strategiske steder under tåballene, helen og rundt leggen. Ski Retro Fit er den perfekte sokken for de som foretrekker en tynn sokk i alpinstøvlene på støvler med presis passform, for ekstra beskyttelse. Det er også den perfekte sokken for topptur/randonnée. Ski Retro Fit kommer med flat tåsøm, slik at man unngår irritasjon og ubehag fremme i tåboksen, og Y-Heel-konstruksjon som følger helens naturlige form, og hindrer sokken fra å danne folder som igjen kan gi gnagsår.

Ski Retro Fit kommer med Bridgedale Fusion Technology, der merinoull spinnes sammen med andre syntetiske materialer. Dette sørger for enestående slitestyrke, fukttransport og komfort, i tillegg til de andre tekniske egenskapene du finner i Bridgedales sokker (se under).

Ski Retro Fit kommer med:

  • Moisture Management System – gjør at fuktighet fraktes vekk fra huden, for å holde foten varm, tørr og komfortabel.
  • Performance Fit – en støttende passform fra fot til baklegg, takket være Lycra®-fibrene i sokken.
  • Thermo Fit – varmebehandling som gjør at sokken sitter perfekt på foten, og går tilbake til samme størrelse vask etter vask.
  • Flat Toe Seam – en nærmest «usynlig» søm fremme i tåboksen gjør at man unngår folder og irritasjon over tærne.
  • Shock Zones – et avansert dempesystem som sørger for økt komfort og støtte rundt foten.
  • Y-Heel – sokken er strikket på en måte som gjør at den følger fotens naturlige former i helpartiet. Dette for å unngå folder som kan gi gnagsår og annet ubehag.

                       


Teknisk info:
Materialer: 34% Merino Wool | 33% Endurofil™/Polypropylene | 32% Polyamide/Nylon | 1% LYCRA®/Elastane
Varmeevne:
Demping:
Høyde: Over Calf (Knehøy)
Størrelser: S – XL

Størrelsesguide:
Størrelse: Euro: UK: US: CM:
S 36-39 3-5,5 4-6,5 22,0-24,5
M 40-43 6-8,5 7-9,5 24,5-27,0
L 44-47 9-11,5 10-12,5 27,0-29,0
XL 48-51 12-14,5 13-15 29,0-31,0
Handlekurv