Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Mountain Hiking » Stream GTX SR

Stream GTX SR

En halvhøy tursko utviklet for de raske fotturene, med Gore-Tex® Surround™ membran som sørger for 360° ventilasjon, og komfort på et nivå enn du har opplevd tidligere.

Stream GTX er en halvhøy tursko utviklet for de raske fotturene. Den kombinerer alt det beste fra La Sportivas fjellsko- og terrengløpkategori, med Gore-Tex® Surround™ membran som sørger for 360° ventilasjon, og komfort på et nivå enn du har opplevd tidligere.

All round breathability and comfort is guaranteed

Stream GTX kommer med overdel i slitesterk mesh, med Nano Cell 2.0™ struktur som fungerer i synergi med og sørger for at man får fullt utbytte av den unike Gore-Tex® Surround™ membranen. PU-TechLite™ sørger for god beskyttelse i front og bak på helpartiet.

Gore-Tex® Surround™ er en ny type membran som sørger for 360° ventilasjon rundt skoen, der vannet holdes ut, samtidig som svette og fuktighet innenfra slipper ut gjennom Nano Cell 2.0™ strukturen i overdelen og gjennom kanalene i mellomsålen. Dette sørger for en ny opplevelse av turen med hensyn til komfort, uansett intensitet.

Mellomsålen er bygget opp med en kombinasjon av komprimert EVA som sørger for god demping, og Stability Control Guard Tecnologhy™ som både sørger for at fuktighet slipper ut fra overdelen, og gir skoen enestående stabilitet. Ortholite® Mountain Hiking 5 mm innersåle sørger for en komplett dempet og komfortabel opplevelse.

Stream GTX er utstyrt med en slitesterk og pålitelig Vibram® XS Trek undersåle, med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget.

                         


Teknisk info:
Vekt: 470 g
Lining: Gore-Tex® Surround™
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Hiking 5 mm
Mellomsåle: Compressed EVA
Undersåle: Vibram® XS Trek with IBS
Størrelser: 38 – 47,5 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ 100% recycled lace
+ Ortholite® Hybrid Mountain Hiking footbed

Handlekurv