Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Kids » Ultra Raptor II Mid JR GTX

Ultra Raptor II Mid JR GTX

En halvhøy tursko for barn, med Gore-Tex® og hurtigsnøring.

Ultra Raptor II Mid JR GTX – halvhøy tursko for barn, med ytelsen som på en voksensko!

Dedicated to our little Velociraptors

Ultra Raptor II Mid JR GTX er en halvhøy tursko spesielt utviklet for barneføtter. Med inspirasjon fra voksenutgaven er skoen justert og tilpasset slik at den skal fungere optimalt for barn, men med samme egenskaper og ytelse du finner på dine egne sko.

Den kommer med overdel i ventilert mesh med laminerte mikrofiberforsterkninger. For at skoen ikke skal bli for stiv og rigid er de ikoniske detaljene med «Mud Guard», stabiliseringskile bak og tåbeskyttelsen i front erstattet med mikrofiber og PU-skinn. Dette gjør skoen robust, uten at den blir for stiv, og holder vekten på skoen nede. Skoen er utstyrt med et mykt skaft for god støtte i ankelleddet. Junior-utgaven er utstyrt med et hurtigsnøringssystem slik at de minste klarer seg selv, selv om de ikke har lært å knyte skoen enda. Snøresystemet kan demonteres og brukes som vanlige skolisser når junior har lært seg å knyte skoene.

Ultra Raptor II Mid JR GTX er utstyrt med La Sportivas FriXion® Blue undersåle – en slitesterk gummiblanding som tåler medfarten fra barnelek, enten man er på tur eller leker i skolegården. Akkurat som på voksenmodellen er undersålen utstyrt med med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget.

               


Teknisk info:
Vekt: 250 g
Lining: Gore-Tex® Extended Comfort
Innersåle: Ortholite® Hybrid Kids
Mellomsåle: Memlex EVA
Undersåle: La Sportiva FriXion® Blue
Størrelser: 27 – 38 (Kun hele størrelser)

  Sustainability:
+ 100% recycled lace
+ Ortholite® Hybrid Kids footbed

Handlekurv