Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Footwear » Kids » Falkon GTX

Falkon GTX

Lett, komortabel og halvhøy barnesko med Gore-Tex®. Like god til tur som til hverdags.

Falkon GTX er halvhøy tur- og fritidssko for barn. Spesielt utviklet for små føtter, med samme ytelse som skoene til de voksne.

Inspirert av La Sportivas tur og terrengløpesko, justert og tilpasset slik at de fungerer optimalt for barn, men med samme egenskaper og ytelse du finner på voksenskoene.

Falkon GTX er utstyrt med overdel i ventilert Air-Mesh med Nano-Cells™ teknologi og tå og helbeskyttelse i PU-skinn. I motsetning til voksenskoene er alle forsterkninger laminert på overdelen, slik at skoen skal ha riktig fleksibilitet for de små, i tillegg til å holde vekten på skoen nede. Skoen er halvhøy for god støtte i ankelleddet og kommer med et hurtigsnøringssystem slik at de minste klarer seg selv, selv om de ikke har lært å knyte skoen enda. Snøresystemet kan demonteres og brukes som vanlige skolisser når junior har lært seg å knyte skoene.

Falkon GTX kommer med La Sportivas FriXion® Blue undersåle – en slitesterk gummiblanding som tåler medfarten fra barnelek, enten man er på tur eller leker i skolegården. Akkurat som på voksenmodellen er undersålen utstyrt med med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget.

               


Teknisk info:
Vekt: 250 g
Lining: Gore-Tex® Performance Comfort
Innersåle: Ortholite® Mountain Hiking
Mellomsåle: Compressed EVA
Undersåle: La Sportiva FriXion® Blue
Størrelser: 27 – 40 (Kun hele størrelser)
Handlekurv