VK Boa W’s

Løpesko designet for motbakkeløp og Vertical Kilometers, utviklet i samarbeid med rekordjegere og BOA® Technology.

VK BOA® er en løpesko designet for motbakkeløp og Vertical Kilometers, utviklet i samarbeid med rekordjegere og BOA® Technology. Vekt og volum er dratt ned på et absolutt minimum, for maks ytelse oppover.

VK BOA: go vertical!

Overdelen består av en toveiselastisk mesh med Sock-Like™ technology som gjør at skoen kjennes ut som en sokk på foten. Den kommer med BOA® Fit System snøresystem, som sørger for å holde vekten lavest mulig, og er designet for å distribuere strammingen jevnt utover foten, for å unngå at deler av overdelen strammes mer enn andre og gir ubehag under løpeturen. Innvendig er VK BOA® utstyrt med Jersey stretch og mikrofiber, og den tradisjonelle innersålen er erstattet med Sock-Like™ technology, for at foten skal ligge tettest mulig mot bakken, for mest mulig kontakt med underlaget.

Mellomsålen består av komprimert EVA med rock-guard i front, som sørger for god beskyttelse mot underlaget, og den er utstyrt med La Sportiva FriXion® White-undersåle – La Sportivas mykeste gummiblanding som sørger for enestående grep på underlaget, både på vått og tørt føre. Undersålen har en flat form, som gjør at man til enhver tid har mest mulig kontakt med underlaget, noe som gir den svært godt grep på hardt underlag. Undersålen kommer hovedsakelig med gummi i front, og kun et lite område bak. Dette reduserer mengden gummi på undersålen, som igjen er med på å holde vekten så lav som mulig.

                        


Teknisk info:
Vekt: 150 g
Drop: 4 mm
Hel: 15 mm
Forfot: 11 mm
Knasthøyde: 3,5 mm
Lining: Jersey stretch and microfiber
Innersåle: Sock-Like™ construction with footbed incorporated in the uppers
Mellomsåle: Komprimert EVA
Undersåle: FriXion® White
Størrelser: 36 – 43 (inkl. halvnr.)
Handlekurv