Jackal II

Oppdatert utgave av den komfortable terrengløpeskoen – eksepsjonell demping, enda mer miljøvennlige materialer, og med oppdatert hel og tunge.

Jackal II er en oppdatert utgave av den komfortable terrengløpeskoen. Den nye utgaven kjennetegnes fortsatt med en eksepsjonell demping, takket være kombinasjonen av injisert EVA og Infinitoo™ i mellomsålen, men kommer nå i enda mer miljøvennlige materialer, og med oppdatert hel og tunge.

Jackal II kommer med overdel i sandwich-mesh konstruksjon, med TPU-forsterkningsbelegg utenpå og nylon-paneler på siden. Den kommer med oppdatert tunge som er gjort enda lettere, og som gjør at at skoen sitter tett og komfortabelt på foten, samtidig som den sørger for god ventilasjon. Den kommer med en ny helkonstruksjon som gjør at skoen sitter enda bedre på foten en forgjengeren. Toe-Bumper-en i front sørger for god beskyttelse ved løping i variert og utsatt terreng. Innvendig er Jackal II utstyrt med slitesterk mesh i resirkulerte materialer, og den kommer med Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4mm innersåle, i delvis resirkulerte materialer.

Mellomsålen er bygget opp med tradisjonell injisert EVA i kombinasjon med Infinitoo™ innlegg under helen og under tåballene. Dette gir en sko med svært god demping, i tillegg til at Infinitoo™-materialet sørger for enda bedre respons, og rock-shield gir god beskyttelse mot underlaget.

Jackal II er utstyrt med La Sportiva FriXion® Red-undersåle som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding i midten, med en litt stivere og slitesterk gummiblanding langs kanten av sålen, for økt slitestyrke. Dette sørger for enestående grep på underlaget, samtidig som undersålen er forsterket langs kanten for løping på variert og steinete underlag. Undersålen kommer med La Sportiva Impact Brake System – et asymmetrisk knastesystem som bidrar til enda bedre demping og at mest mulig av undersålen til enhver tid er i kontakt med underlaget, for bedre grep.

                              


Teknisk info:
Vekt: 295 g
Drop: 7 mm
Hel: 33 mm
Forfot: 26 mm
Knasthøyde: 3,5 mm
Lining: Abrasion resistant mesh in recycled material
Innersåle: Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic 4 mm
Mellomsåle: EVA with Infinitoo™ Technology + rock-shield in high density EVA + additional internal cushioning platform
Undersåle: FriXion® Red
Størrelser: 38 – 48,5 (inkl. halvnr.)

  Sustainability:
+ Sandwich mesh upper in recycled material
+ Lining in 100% recycled material
+ 100% recycled laces
+ Ortholite® Hybrid Mountain Running Ergonomic 4 mm footbed

Handlekurv