Hjem » Arkiv » Bushido II: The new way for trail running

Bushido II: The new way for trail running

Bushido II er resultatet av en teknisk og estetisk evolusjon av den populære løpeskoene fra La Sportiva – den ultimate løpeskoene for skyrunning og løping i varierende terreng og på varierende underlag. Lav vekt, spesiell undersåle og aggressiv utforming gir den perfekt stabilitet i alle typer terreng.Den kommer med STB Control-kiler, og TPU-skjelett på overdelen som strekker seg hele veien ned og legger seg rundt skoens mellomsåle, noe som gir den en enestående stabilitet, og gjør at skoen sitter tett på foten, som igjen gir den en enda bedre stabilitet, uten at det er behov for tunge stabiliseringskiler som trekker vekten opp.

Bushido II er utstyrt med La Sportiva FriXion Red-undersåle, som kombinerer La Sportivas mykeste gummiblanding med en litt stiver gummiblanding langs kanten av sålen. Sålen kommer med avrundede knaster på siden som sørger for enestående stabilitet selv i svært ulendt terreng. Dette gjør at man kan løpe trygt selv i mer teknisk terreng med blanding av grus, steiner og andre hindringer som måtte dukke opp. Undersålen kommer også med «spike zone» foran og bak, slik at den kan pigges for løping på snø og is.

Bushido II: the new path for trail runners.

Komprimert EVA-mellomsåle og Rock Guard Plate foran gir skoen god demping og beskyttelse i alt slags terreng, og overdelen i air mesh gjør den svært ventilert og komfortabel, selv på de varmeste dagene.

Den nye utgaven kommer også med en tynn Cushioning Platform som gir skoen optimal demping, uten at det går på bekostning av vekten.

Bushido II møter selv de mest krevende løpernes behov, og avviker fra spillereglene med sin helt nye konstruksjon – aldri før sett i en terrengløpesko. Bushido II: the new path for trail runners.

Handlekurv