Hjem » Arkiv » Bridgedale Mountain Bike Collection

Bridgedale Mountain Bike Collection

Little things matter!

Si hei til Bridgedales helt nye serie med sokker, spesielt utviklet for terrengsykling/mountain bike (MTB)!

Sokkene er utviklet i samarbeid med et team på 15 terrengsykkelister fra Peak District i Storbritannia. Sammen med teamet identifiserte Bridgedale 6 nøkkelutfordringer som måtte løses. Sokkene måtte være varme nok, ha en presis passform og at sokkene blir sittende låst på foten uten å skli rundt, vibrasjoner fra sykkel og terreng, akillesbeskyttelse, ankelbeskyttelse og asymmetrisk høyre- og venstresokk med beskyttelse på spesifikke steder.

Gjennom to år med utvikling ble sokkene utviklet, testet, videreutviklet og justert. Resultatet er en serie med 3 unike modeller spesialutviklet for terrengsykling, tilpasset de ulike årstidene.

I tillegg til å løse nøkkelutfordringene over er sokkene fullspekket med teknologi og innovasjon, allerede kjent fra Bridgedales unike produktkatalog.

I bunn ligger, som alltid på Bridgedales sokker, Fusion Technology, der merinoull (eller Coolmax®) spinnes sammen med andre syntetiske materialer. Dette sørger for enestående slitestyrke, fukttransport og komfort.

Sokkene kommer med Bridgedales T2 Antishock Cushioning System, der sokkene er strikket med et dobbelt løkkesystem innvendig, som sørger for ekstra beskyttelse og demping mot underlaget. Moisture Management System gjør at fuktighet fraktes vekk fra huden, for å holde foten varm, tørr og komfortabel. Sokkene er varmebehandlet under produksjon, som gjør at sokken sitter perfekt på foten, og går tilbake til samme størrelse vask etter vask.

Sokkene kommer med Sport Fit som sørger for kompresjon fra kanten av sokken, over vristen og rundt ankelen og midten av foten, som forbedrer både stabilitet og balanse, i tillegg kommer sokkene med «Heel Band» som gjør at sokken sitter tett rundt ankelområdet, for å eliminere friksjon. Sømmen fremme i tåboksen er plassert under foten for økt komfort, og å hindre kald luft fra å trekke inn i sokken når du sykler.

Som de fleste av Bridgedales sokker kommer serien med en dedikerte kvinnesokk i hver modell. Som det første sokkemerket introduserte Bridgedale sokker spesielt tilpasset kvinnefoten, der passformen er smalere, har annerledes størrelsesinndeling og er annerledes (enn sitt mannlige motstykke) i tåboksen og rundt helen.

Som alle Bridgedales sokker kommer Mountain Bike-serien med livstidsgaranti for produksjonsfeil og feil på materialer.

MTB Winter Weight T2

MTB Winter Weight T2 er den varmeste modellen innenfor Mountain Bike-serien. Sokken er svært isolerende og kommer med mye demping. Sport Fit og Heel Band sørger for at sokken sitter tett og komfortabelt på foten, slik at man unngår folder og bevegelser i sokken når du sykler, og ekstra padding rundt akillesen og helene sørger for god beskyttelse når du sykler i terrenget.

Den tykke konstruksjonen sammen Moisture Managament System sørger for at føttene holder seg tørre, varme og komfortable på de kaldeste dagene i året.

MTB Mid-Season Weight T2

MTB Mid-Season Weight T2 er sokken for mellomsesongene. Sokken har end mellomtykk konstruksjon som sørger for god isolasjon på de kalde vår- og høstdagene. Den kommer med god demping, og som de øvrige modellene i serien sørger den spesielle paddingen under for beskyttelse mot vibrasjoner fra sykkelen.

Sokken kommer med en konstruksjon som sørger for god ventilasjon over vristen, som sammen med Moisture Management System gjør at fuktighet fraktes vekk fra huden, for å holde foten varm, tørr og komfortabel.

MTB Summer Weight T2

MTB Summer Weight T2 er sokken for de varme sommerdagene. Det er en helsyntetisk sokk, der merinoull er erstattet med med Coolmax®. Den sørger for komfort mot huden og beskytter foten, men oppleves som mindre isolerende, slik at sokken ikke skal bli for varm i sommerhalvåret. Sokken kommer med god ventilasjon, som sammen med Moisture Management System gjør at fuktighet fraktes vekk fra huden, for å holde foten tørr og komfortabel.

For øvrig kommer sokken med alle de andre gode egenskapene som du finner på de andre modellene i serien.

Handlekurv