Stratos V

La Sportivas femte generasjons fullkarbon toppturkonkurransestøvel.

Kun tilgjengelig for forhåndssalg/bestillingsvare

Stratos V er La Sportivas femte generasjons fullkarbon toppturstøvel. Det er den mest avanserte og letteste støvelen på markedet i dag, og er utviklet i samarbeid med verdensmesteren Michele Boscacci.

Stratos V: V for Victory

Den innovative Stratos Lever Ski/Walk-mekanismen henger direkte fast på baksiden av leggen, og sørger bytte fra gå- til kjøremodus i en enkel bevegelse. Vekten er med sine 500 gram dratt ned helt på et minimum, takket være geometri og karbonskall og skaft, og formen på støvelen er ekstremt kompakt, direkte og presis på skiene, som sørger for maks kontroll og perfekt kraftoverføring.

Ekstra forsterkninger og skuddsikre elementer sørger for å redusere vibrasjoner i skallet til et minimum, som sørger for maks ytelse ved skikjøring. Den superkompakte Spur-Heel Construction™ sørger for ekstra forsterkning i helpartiet samtidig som helen er helt fri, noe som gjør at støvelen er kompatibel med alle typer stegjern.

Stratos V er kompatibel med Tech-bindinger, og er utstyrt med det patenterte S4 Insert™ systemet i front, som sørger for at støvelen kommer raskt og presist på plass i bindingen.

Vinkelen på støvelen kan justeres i to forskjellige posisjoner (10°-19°), og det interne låsesystemet på skallet sørger for at støvelen sitter godt på foten. Skallet kommer også med en slitesterk, vanntett gamasje.

Stratos V har 100 mm lest, og har en vekt på kun 500 gram.


Teknisk info:
Vekt: 500 g
Gåutslag: 80°
Justerbar vinkel: Ja (10° – 19°)
Lestbredde: 100 mm
Skall: Carbon Fibre
Skaft: Carbon Fibre
Innerstøvel: Stratos V Liner
Bindingskompatibilitet: TECH
Undersåle: Vibram® Litebase
Størrelser: 24 – 29,5 (inkl. halvnr.)

Handlekurv