Hjem » Butikk » Varemerker » La Sportiva » Raceborg II

Raceborg II

Raceborg II: reborn race-ready.

Kun tilgjengelig for forhåndssalg/bestillingsvare

Raceborg II er en Grilamid®-karbonfiber støvel utviklet for internasjonale toppturkonkurranser og trening i fjellet. Som den letteste støvelen i sitt segment er dette den perfekte konkurransemaskinen som kombinerer lette og elastiske plastmaterialer med stiv og motstandsdyktig karbonfiber.

Raceborg II: reborn race-ready

Raceborg IIs konkurranseegenskaper fremheves i det spesielle ski/walk systemet, nå hentet direkte fra storebroren Stratos VI. Vinkelen på støvelen kan justeres i fire forskjellige vinkler, som i kombinasjon med Spider Ratchet-spennesystemet sørger for at passformen kan tilpasses perfekt til din fot, som igjen gir optimal overføring av kraft fra støvelen.

Skaftet på støvelen har med sitt 75° gåutslag enestående mobilitet i gå-modus, og La Sportiva RaceGrip™-undersåle er kompatibel med ISMF-regulering, og sørger for perfekt grep på underlaget.

Raceborg II er kompatibel med Tech-bindinger, og er utstyrt med det patenterte S4 Insert™ systemet i front, som sørger for at støvelen kommer raskt og presist på plass i bindingen.

Raceborg II er utstyrt med en innerstøvel spesielt utviklet for denne modellen. Raceborg II Bikini Lineren i Ultralon® sørger for god beskyttelse rundt foten, samtidig som den er gjort så lett som mulig for å unngå unødvendig vekt i konkurranser, og den tilfredsstiller alle krav i ISMF sine reguleringer.

Raceborg II har 98 mm lest, og er gjort enda lettere enn sin forgjenger og har en vekt på kun 735 gram.

          


Teknisk info:
Vekt: 735 g
Gåutslag: 75°
Justerbar vinkel: Ja (14° – 16° – 18° – 20°)
Lestbredde: 98 mm
Skall: Grilamid®
Skaft: Carbon Fibre
Innerstøvel: Raceborg II Bikini Liner
Bindingskompatibilitet: TECH
Undersåle: La Sportiva RaceGrip™
Størrelser: 23,5 – 30 (inkl. halvnr.)
Handlekurv