Snowmule

“I was determined to find a product which would make my life easier and buy whatever was available. However, no matter how hard I looked and however many people I asked, I could not find a solution.”

Kevin Stevens, grunnlegger Snowmule Ltd.

Det å stå på ski har lange tradisjoner, og for mange er det å ta med barna i skibakken selve symbolet på vinter- og påskeferier. Selv om vi nordmenn sier vi er født med ski på bena, så trenger vi alle litt veiledning de første årene.

Snowmule så dagens lys på 2000-tallet, da Kevin Stevens bestemte seg for å finne en løsning for slitne foreldre som var «lei» å forstrekke armen bakover i skibakken med barn på slep.

Kombinasjonen av slepestropper for de aller minste og ryggsekk kan være med å revolusjonere skiferien for småbarnsfamilier.

For mer informasjon om Snowmule klikk her eller kontakt oss.

     


Endelig så har den populære familiesekken kommet på lager igjen!

Snowmule er tidenes familiesekk. Finner du den ikke i din lokale sportsbutikk, så ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg med å finne årets julegave!
... Se merSe mindre

1 år siden  ·  

Les på Facebook
·Del

Snowmule ... Se merSe mindre

3 år siden  ·  

Les på Facebook
·Del

Snowmule Norge har oppdatert profilbildet sitt. ... Se merSe mindre

3 år siden  ·  

Les på Facebook
·Del

Snowmule sekken har muligheten til å henge både hjelmer, staver og ski. Den mest optimale ski-/familiesekken på markedet! #snowmule #sekk #backpack #ski #skiing #winter #vinter #summer #sommer #norge #norway #utno #fun #kids #kidz #barn #familie ... Se merSe mindre

3 år siden  ·  

Les på Facebook
·Del