Ny sesong av 71° nord er på skjermen!

Atello er igjen stolt sponsor med alt av fottøy til årets sesong av 71° nord. Med La Sportiva-sko og Bridgedale-sokker skal ti kjendiser igjen ta seg helt fra Lindesnes og opp til Nordkapp, og konkurrere om å bli Norges tøffeste kjendis.

Vi får stadig vekk henvendelser om hva slags modeller vi leverer til deltakerne, og vet at det er mange der ute som har lyst til kle seg best mulig til de skal på tur, og benytter derfor muligheten til å skrive litt om de ulike modellene.

La Sportiva

Trango Guide Evo GTX

Trango Guide Evo GTX er en lett fjellstøvel, som kombinerer elementer både fra teknisk fjellbestigning og vanlig fjellturer. Støvelen kommer med La Sportiva Cube-undersåle fra Vibram® med «Impact Brake System» for bedre feste på underlaget, Gore-Tex®-membran og en spesiell gamasje øverst, som hindrer snø og skitt fra å komme ned i skoen. Sålen er laget med «step-in» bak for stegjern, og er et ypperlig valg for den som ønsker en lett og myk støvel, med noe mer tekniske egenskaper.
Vekt:
1 130 g (1 000 g)

Hyper GTX

Hyper GTX er en teknisk anmarsjsko med Gore-Tex®-membran. Skoen er bygget opp med en mellomsåle som er spesialdesignet av La Sportiva for tekniske anmarsjruter. Skoen kommer i skinn, som gjør skoen svært slitesterk og gir en ypperlig passform. Det spesielle lissesystemet gjør at skoen legger seg tett 360° rundt foten, og den kommer med Vibram® Idrogrip undersåle. Hyper GTX er et ypperlig valg for de som ønsker en lav tursko, med Gore-Tex®-membran og godt feste.
Vekt:
900 g (800 g)

Ultra Raptor GTX

Ultra Raptor GTX er en modell som passer perfekt til turer i skog og mark og på fjellet, men også til trening eller konkurranser i krevende terreng hvor og demping og stabilitet er viktig. Modeller er utstyrt med La Sportiva sin mykeste gummiblanding og Gore-Tex®-membran.
Vekt:                       Drop:
410 g (355 g)          12 mm

Bridgedale

Summit WoolFusion®

Summit WoolFusion® er Bridgedale sin tykkeste sokk. Summit egner seg til alt fra jakt, til ekspedisjoner i store høyder og kaldere klima. Summit har en tykk konstruksjon som gjør sokken ekstra varm, ekstra dempet og ekstra komfortabel å ha på.

Trekker WoolFusion®

Trekker er en veteran blant tursokker, og i over 20 år har Trekker WoolFusion® sørget for god komfort og varme for utallige føtter. Trekker kommer med Bridgedale WoolFusion® -teknologi, som kombinerer ulltråder med andre tekniske fibre som blant annet Lycra®, som sørger for bedre slitestyrke og fukttransport, samt at sokken beholder passformen over tid. Sokken kommer med tre års garanti.

Vertige Light MerinoFusion®

Vertige Light MerinoFusion® er en en lett, høy alpinsokk i merinoull for aktive brukere. Sokken har en tettsittende passform og demping på strategiske steder for økt komfort og redusert friksjon. Sokken har en behagelig passform, og kan brukes som treningssokk året rundt, også når det er bart ute.

XC Race MerinoFusion®

XC Race MerinoFusion® er en spesialdesignet langrennssokk egnet for begge disipliner, både klassisk og skøyting. Den har micro padding på utsatte punkter under foten, og ekstra polstring over vristen for økt komfort.

Thermal Liner

Thermal Liner er en tynn, helsyntetisk base-layer sokk, som bidrar til å holde på varmen, samtidig som den bidrar til forbedret fukttransport. Sokkens komfortable passform, og tiltalende utseende gjør den like egnet som en tynn hverdagssokk.