Ledig stilling

Vi søker salgskonsulent

Grunnet sterk vekst og økt satsing på våre viktigste merkevarer, søker vi en ny medarbeider med erfaring fra salg og/eller sportsbransjen, og som ønsker å bidra til at enda flere nordmenn får oppleve friluftsglede som brukere av markedets beste produkter.

Stillingen som vår nye selger for bl.a. La Sportiva skotøy og Bridgedale sokker, innebærer noe reisevirksomhet og generell kundeoppfølging, og noen av de viktigste arbeidsoppgavene vil være:

  • Innsalg av spennende produktsortiment mot sportsforretninger i store deler av landet
  • Etablering av nye kunder samt oppfølging av gode, etablerte kunderelasjoner
  • Ansvar for produktopplæring hos høyt motiverte kunder
  • Forberedelse og deltakelse på bransjemesser både i Norge og i utlandet
  • Vi er et lite firma hvor alle ansatte får godt kjennskap til alle deler av driften.

Vi ser etter deg som er selvstendig, utadvendt og tillitsskapende, og som har en genuin interesse for de produktkategoriene vi jobber med. Vi ser etter deg som best kan sikre gode, langsiktige kunderelasjoner.

Ved siden av muligheten for å jobbe med flere spennende merkevarer, vil du hos oss få konkurransedyktige lønnsbetingelser inkludert bonusordning, pensjonsordning og firmabil. Det er ønskelig at vår nye medarbeider har bosted maks 1 time fra Hokksund.

Atello AS ble stiftet i 1991, og holder til i trivelige lokaler sentralt beliggende i Hokksund, 40 minutter fra Oslo. Vi importerer og markedsfører en rekke kjente merkevarer som er godt innarbeidet i det norske sportsmarkedet, og selskapet har meget god økonomi.

Vår omsetning er fordoblet fra 2014 til 2017, og vil i år nå i overkant av 45 mill. kroner. Vi skal etterhvert bli 7 medarbeidere.

For spørsmål vedrørende stillingen, ring Salgs- og markedsføringssjef Rune Andersson på mobil 930 23 227 eller Daglig leder Ole Krekling, tlf. 920 15 713. Send en kortfattet søknad inkludert CV til atello@atello.no i dag, eller senest innen 18. september.