Bridgedale Compression

Bridgedale Compression er en serie kompresjonssokker som kombinerer Bridgedale-kvalitet med kompresjon for økt ytelse og komfort ved skigåing, sykling, løping og på reise.

Bruk av kompresjonssokker stabiliserer musklene i bena, og sørger for bedre blodsirkulasjonen til overkroppen. Sokkene bidrar til å redusere konsentrasjonen av melkesyre i musklene, noe som gir bedre utholdenhet. I tillegg vil bruk av kompresjonssokker etter trening, redusere restitusjonstiden.

Ski

Ski er kompresjonssokk laget i merinoull. Sokken sørger for bedre isolasjon og fukttransport, i tillegg til å bedre blodsirkulasjonen. Den tettsittende sokken reduserer muskelvibrasjon og gir raskere restitusjon.

Travel

Travel er en sokk for deg som tilbringer mye tid oppe i skyene. Bruk av kompresjonssokker på fly er med på å bedre blodsirkulasjonen, noe som sørger bedre oksygenopptak i musklene. I tillegg kan kompresjonssokker være med på å redusere faren for blodpropp ved reise over lengre tid. Coolmax®-garn er med på regulere temperaturen, mens merinoull sørger for demping og isolasjon rundt tærne.

Active

Active er en kompresjonssokk for bruk under løping og andre fysiske aktiviteter. Sokkene bidrar til bedre oksygenopptak i musklene, noe som gir økt ytelse og utholdenhet. Sokken er utviklet med tanke på gi mer utbytte av trening og bedre prestasjon under konkurranser. Sokken reduserer vibrasjon i musklene og gir raskere restitusjon. Coolmax® transporterer vekk fuktighet og bidrar til å regulere temperaturen rundt føttene.

Calf Sleeve

Calf Sleeve er en kompresjonssokk som lar deg kombinere virkningen av kompresjon sammen med funksjonaliteten til andre sokker fra Bridgedale. Dette gjør det mulig å få økt blodsirkulasjon i de store musklene rundt leggen, samtidig som du kan få ønsket demping og isolasjon rundt selve foten fra din favoritt Bridgedale-sokk.

 

513-Compression-Ski 529-Compression-Active 534-Compression-Travel 535-Compression-Calf-Sleeve

        Ski                          Active                   Travel                   Calf Sleeve